díjak

A Guoshi Nemzetközi Befektetési és Kereskedelmi Kft. 1989-ben alakult. A mai napig számtalan leányvállalata van különbözõ országokban, úgymint: Magyarország, Csehország, Lengyelország, Románia, U.S.A. és Brazília.

A Guoshi (Fujian) Footwear Co, Ltd.-t a Guoshi Group alapította 1995-ben.

5 évi fejlõdést követõen a cég vált a Putiani Ipari Zóna legnagyobb és legjobb adottságú vegyesvállalatává. A vállalat állóeszközeinek értéke meghaladja a 100 millió RMB-t (kb. 12 millió USD), amelybe beleértendõ 38.000 m2 modern üzemcsarnok, és 20.000 m2 lakóépület. A cég különbözõ típusú (sport, munka, vászon, szabadidõ stb.) cipõk gyártásával foglalkozik. Szintén gyártunk magas minõségi színvonalú cipõ alapanyagot, mint például TPR és EVA habszivacs talpat.

A gyárban 10 tûzõ, 4 formázó gyártósor, valamint 36 vágó-prés és 8 TPR talpbefecskendezõ gép van, amelyen a kiváló minõségû EVA talpak is készülnek. A gyár napi termelési kapacitása meghaladja a 8.000 párat, melynek több mint 95%-a export. A célországok: a Kelet-Európai országok, Dél-Afrika, Dél-Amerika stb. A kiváló minõséghez tartozó szolíd árak a világ cipõpiacának az elismerését is kivívta.

A Sandic márkanév és logo a Guoshi (Fujian) Footwear Co, Ltd. tulajdona, nemzetközileg bejegyzett. Elsõ lépésként Fujian tartományban lett híres, majd több nemzetközi elismerést is kivívott. 1998-ban a cipõgyártók között Putianban (melyet "cipõvárosként" emlegetnek) elsõként a Guoshi (Fujian) Footwear Co, Ltd. kapta meg az ISO 9002 minõségi tanúsítványt. 1999-ben a vállalat megkapta az "Arany Amerika a minõségért és kiválóságért" díjat, majd 2000-ben az "Európa Didalíve-Aranycsillag" kitüntetést.

Minden hazai és külföldi partnert szívesen látunk, aki együtt szeretne dolgozni velünk egy szebb jövõért, és a közös sikerekért.

Cégünk új márkája a "MOON ARCH" 2000-ben jelent meg.

Férfi, nõi, gyermek utcai cipõink, divatcipõink már a legújabb divatirányzatnak megfelelõen egyre nagyobb részben bõr felsõrésszel készülnek, ennek ellenére a közép árkategóriába tartoznak.

Szigorú minõségi vizsgálatok után a "MOON ARCH" márkájú termékek rendelkeznek a forgalomba hozatal szükséges feltételeivel. A "MOON ARCH" a minõség elismeréseként New Yorkban megkapta a "QUALITY SUMMIT" (CSÚCSMINÕSÉG) díjat. A "MOON ARCH" márka iránt, magyarországi sikerei mellett, komoly érdeklõdés mutatkozik a környezõ országokban, illetve Spanyolországban, az USA-ban, Japánban, Szingapúrban és a Fülöp-szigeteken is. Márkaképviseleteink révén a fogyasztók Magyarország minden részén hozzájutnak termékeinkhez.